Skal du have en revisor ind over din virksomhed? - Bysinne
293
post-template-default,single,single-post,postid-293,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Skal du have en revisor ind over din virksomhed?

Uanset om man har en lille eller en større virksomhed, skal der være styr på regnskabet. Er man nyopstartet selvstændig, kan det være meget overvældende, da der er mange ting, der skal være styr på. Regnskab er ikke nødvendigvis en smal sag, og når man opererer med store virksomhedssummer, er det vigtigt at det gøres rigtigt. Derfor vælger mange virksomheder at få en revisor tilknyttet.

Skab et overblik og få ro i maven

En dårlig økonomi kan give de fleste ondt i maven, uanset om det er privat- eller virksomhedsøkonomi. Med en revisor kan du få skabt et overblik over den økonomiske situation, hvilket gør det nemmere for dig, at tage fornuftige beslutninger. Det giver dig ro i maven, og det kan hjælpe dig med at skabe en fremtidsplan. Dette kan du gøre i samspil med revisoren.

Alt i én pakke

Med en virksomhedsrevisor kan du få flere løsninger. Revisor og bogholderi samt rådgivning i samme – i én virksomhed, til små og mellemstore virksomheder. Nogle virksomheder vælger at lave en del af regnskabet selv, og konsulterer efterfølgende med en revisor. Det er en fin måde at spare penge, hvis man godt selv kan stå for noget af regnskabet. Og skulle der opstå tvivlsspørgsmål, kan man altid henvende sig til revisoren for rådgivning.

At stå for regnskab, kan dog også tage tid. Og måske har du det bedst med at overlade det til en professionel? Det er der heldigvis også mulighed for. Det er ofte lidt dyrere at lade en revisor stå for bogholderi, men til gengæld ved du, at der ikke bliver lavet fejl.

Rådgivning kan også være nyttig under store køb

En revisor kan ikke kun hjælpe med rådgivning til almindeligt regnskab. Vedkommende kan også være behjælpelig, hvis din virksomhed skal til at gøre et større køb. Det kunne for eksempel være at opkøbe en anden virksomhed. I disse situationer er det rart at have en fagkyndig, der kan regne på situationen. Hvad kommer det til at koste og hvad skal du være opmærksom på? Det vil kunne gøre situationen langt nemmere for dig, og det er bestemt en overvejelse værd.

Få en uforpligtende samtale

Der findes mange løsninger hos revisorer, og det er ikke nødvendigvis alle løsninger, der passer til dig. Kontakt en revisor og få en snak om, hvilken løsning der passer bedst til dig og din virksomhed.