Skab stor glæde med julekort - Bysinne
16
post-template-default,single,single-post,postid-16,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Skab stor glæde med julekort

Giv dig tid til at skrive julekort

Vi kender det alle. Julen flyver afsted. Planerne er store og hver weekend er fyldt op med familiesammenkomster, julefrokoster og juleindkøb. Vi har så mange ting vi gerne vil nå, og traditionerne bliver ikke færre i løbet af årene. Vi vil lave juledekorationer, have julehygge med venner og familie, se julekalender, bage julesmåkager, være med til alle julefrokosterne, og så vil vi også gerne skrive en kærlig julehilsen til vores nærmeste. Men julekortet bliver tit og ofte det vi glemmer i jaget, og vi ender med at love os selv at skrive nogle til næste år. Men du bør virkelig prioriter kortet lidt højere, for julen er hjerternes tid, og vi ved alle, hvor glad man bliver, når man ser et hjemmelavede brev være dumpet ned i postkassen.

Du kan gøre det lettere for dig selv, hvis du vælger at planlægge dig ud af skrivestresset. Du kan for eksempel skrive kortene i november før det hele går løs, eller vælge at skrive kortene mens du alligevel ser julekalender med børnene. Ved at gøre det samtidig med julekalender, kommer du ikke til at bruge ekstra tid på kortene, og du er med sikkerhed i top julehumør når du sidder og spiser pebernødder og ser på nisser i fjernsynet.

 

Julekort er det hele værd

Hvis du går og tænker på at skulle skrive et kort til jul til dine nærmeste venner og familie, men synes det virker for uoverskueligt, så husk på, at det ikke behøver være en hel roman du skriver i kortet. Din modtager bliver nemlig rigtig glad uanset hvad – for du har jo tænkt på dem. Et julebrev er tit meget simpelt og består ofte blot af nogle enkelte sætninger omkring, at vedkommende ønskes en god jul og et godt nytår. Det kræves på ingen måder, at du skriver et referat af, hvad du går og laver, og hvordan din livssituation er. Kort til jul minder faktisk meget om feriehilsner. Her skriver du også blot en hilsen, hvor formålet er at gøre modtageren opmærksom på, at du tænker på ham eller hende. At få en hilsen betyder mere end man skulle tro, og der skal ikke stå mange søde ord, før at kortet eller beskeden har reddet ens dag. Som afsender gør man altså en virkelig god gerning, og man er tit heldig at få et kort tilbage de næste mange år frem. At bruge lidt tid på at ønske dine nærmeste en rigtig god jul, er altså det hele værd.