Prøv patchwork, hvis du leder efter en fritidsaktivitet - Bysinne
259
post-template-default,single,single-post,postid-259,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Prøv patchwork, hvis du leder efter en fritidsaktivitet

Mange ønsker at bruge deres fritid på en eller anden form for aktivitet. For nogen er det meningsfyldt at dyrke sport eller en anden form for motion. Det kan eksempelvis være at man går til fodbold, yoga, badminton eller noget helt andet, når man har fri fra arbejde. Det kan også være, at man er typen, som nyder en løbetur i det fri, når vejret tillader det. Det er også meget populært at gå i fitnesscenter, hvor man både kan dyrke holdsport og træne for sig selv. Dog er det langt fra alle, som nyder motionen i lige høj grad. Derfor er der også mange, som ønsker en helt anden form for aktivitet.

 

Rigtig mange mennesker elsker at være kreative, og bruge deres hænder til at kreere noget. Dette kunne eksempelvis være i form af hækling, strikning, syning eller noget lignende. Her kan man kreere alt fra karklude, børnetøj, sengetøj til små bamser og andet i den retning. Nogle kan også lide at male eller måske skrive små digte. Hører man til den gruppe, som godt kan lide at være kreativ ved symaskinen, så kan patchwork være den helt rigtige dille.

 

Lav selv patchwork af gamle ting

Patchwork består af gamle stof rester, ødelagt tøj eller andet stof, som af den ene eller anden grund ikke rigtigt kan bruges til noget. Man syer simpelthen de forskellige rester sammen, til eksempelvis et sengetæppe, puder eller noget helt andet. Man kan enten sy stumperne helt tilfældigt sammen, så de både har forskellige størrelser og forskellige farver, eller også kan man lave et mønster. Ønsker man et mønster, så kan man eventuelt klippe alle stofresterne i lige store trekanter, før man syer dem sammen. Dette kan give en sjov effekt.

 

 

Køb flotte ting lavet i patchwork

Hvis man ikke ønsker selv at give sig i kast med patchwork, så kan man også købe ting, som andre har lavet. Det kan eksempelvis være, at man trænger til et nyt tæppe, og at man i denne forbindelse føler, at patchwork er den helt rette stilart til ens hjem. Patchwork fås i mange forskellige varianter, og to produkter vil næsten aldrig være ens. Dette er også en af de charmerende faktorer ved dette. Ønsker man alligevel at lave det selv, så kan man finde masser af inspiration på nettet.