Gør din have sommerklar med græsklipning - Bysinne
268
post-template-default,single,single-post,postid-268,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Gør din have sommerklar med græsklipning

God græsklipning giver et pænt resultat

 

I løbet af sommerhalvåret er det særligt vigtigt at passe og pleje haven. Her skal der sås nye frø i jorden, og buske og træer skal gøres klar til at blomstre de næste par måneder. Sommeren er også kendetegnet ved, at græsset på grunden begynder at vokse igen. Det er derfor også tid til at finde den gamle plæneklipper frem, så grundens græs kan holdes pænt og nyklippet alle månederne igennem. Græsklipning er et vigtigt led i at gøre haven præsentabel, så den rigtig kan få lov til at stråle i løbet af sommeren.

 

Der er mange grunde til, at det er vigtigt at holde græsset klippet om sommeren. Hvis græsset er højt og vildtvoksende forhindrer det blandt andet mange udendørs aktiviteter, som du kan lave med din familie. Det er lettere at lægge jer ud på plænen og slikke sol, hvis græsset ikke er alt for højt. Det giver også børnene bedre muligheder for at lege, da en trimmet græsplæne gør det nemmere at løbe rundt og spille boldt. Græsklipning er således et vigtigt element i at gøre grunden klar til sommerens mange aktiviteter, idet det gør haven mere indbydende og tilgængelig.

 

En funktionel plæneklipper hjælper med din græsklipning

 

Der findes flere forskellige måder, hvorpå du kan slå græsset i din have. Hvis din have er relativt lille, kan du med fordel nøjes med at købe en håndskubber. Denne maskine er nem at styre, og kræver blot en smule kraft af føreren når den skal anvendes. En håndskubber behøves ingen benzin, og fylder heller ikke særlig meget i garagen. Men har du til gengæld en større grund, kan det hurtigt blive et meget tidskrævende og fysisk hårdt projekt at skulle slå græsset. Denne maskine er derfor mest anvendelig til mindre områder, eller til at slå små græsarealer mellem træer og buske.

 

Idet græsset skal slås omtrent én gang om ugen i sommerhalvåret, er det vigtigt at foretage den ugentlige græsklipning så let som muligt. Det kan du gøre med en græsslåmaskine, som er den ideelle plæneklipper til dig med en stor have. Denne maskine kører på benzin, og er hurtig og nem at anvende. Her skal du blot slå dig til rette i sædet, mens du fører maskinen rundt i haven med rattet. Således kan du på ganske kort tid slå et stort areal af græs.