God ventilation på kontoret - Bysinne
13
post-template-default,single,single-post,postid-13,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

God ventilation på kontoret

Der er mange steder hvor man godt er klar over at der skal være noget ventilation. For eksempel er der nok ikke mange der er i tvivl om at der skal være noget luft at ånde i et rum hvor man maler biler. Der er så mange giftige ting i maling, at det bare er nødvendigt at man får noget renere luft at ånde, og den luft får man som regel gennem noget ventilation. Det virker måske ikke som om at et kontor er et sted hvor der er behov for den store udluftning, men det er der sådan set ret tit, og der er mange grunde til at man skal overveje at lave noget solidt ventilation.

Allergi

Når man sidder på et kontor en hel dag er det vigtigt at man har det godt, hvis man skal kunne præstere sit bedste, og sørge for at være sin løn værd. En af de helt grundlæggende ting for at man skal yde sit bedste er, at man ikke skal være syg og egentlig bare have det godt. Det har man ikke hvis man er påvirket af allergi, og selvom man kan afhjælpe meget af det med piller og andet medicin, så er det ikke altid det virker så godt, og for det andet så er der også større risiko for at dem der sidder på kontoret i et dårligt luftmiljø selv udvikler allergi. Alt dette kan blive bedre hvis I går op i at få lavet noget ventilation, så der er frisk og god luft på kontoret. Allergi er bestemt ikke noget man har lyst til at prøve, og hvis du har svært ved at forestille dig hvor slem det er, så kan du bare spørge en der har allergi. Der er mange måder at forklare det på, men hvis du vil have den korte version, så er det nok noget så simpelt som at ”det er virkelig nederen”. Det er heller ikke rart at skulle tage medicin for at komme på arbejde, og så er det bedre at sidde på et kontor med et lækkert miljø hvor kroppen har gode vilkår for at arbejde så godt som muligt.

Temperatur

Hvis det er svært at få en temperatur der er behagelig at sidde i, så kan det være en god ide, at få lavet noget ventilation der kan regulere på temperaturen, for det duer ikke at sidde og prøve at arbejde mens man enten sveder eller fryser. Det er ikke sådan man arbejder mest effektivt, og det er altid hvad man forsøger at opnå.