Find en god og kompetent psykoterapeut - Bysinne
281
post-template-default,single,single-post,postid-281,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Find en god og kompetent psykoterapeut

Har man aldrig før stiftet bekendtskab med en psykoterapeut kan det virke meget overvældende pludseligt at skulle kontakte en. Det kan være, at man bliver meget bekymret fordi, at man slet og ret ikke ved hvad det indebærer at have sådan en i sit liv. Der kan være rigtig mange gode grunde til at få fat i en psykoterapeut. Der er både dem der har store problemer med deres følelsesmæssige liv og der er dem, der blot har brug for lidt rådgivning.

En psykoterapeut kan alle have brug for

Det er ikke sådan, at det kun er én type der har brug for en psykoterapeut. Der er nemlig mange der faktisk kunne have gavn af sådan en form for terapi. Skal man sige det helt enkelt er der faktisk ingen der ikke ville få noget ud af det. Det er klart, at der er dem der er så meget i kontakt med deres eget følelsesliv, at de ikke behøver det. Alligevel ville de dog sikkert få noget ud af det. For det er en god ting og det gør, at du kan åbne op for nogle ting du går rundt og kæmper med. Det kan være, at du har nogle følelser, som du er ked af eller som du er pinlig over. Det gør, at du går rundt med disse følelser for dig selv. Det kan være, at disse tanker vokser i dit hoved og bliver mere og mere negative.

Derfor er det en god ide

Her kan det være en rigtig god ide at få fat på en psykoterapeut. For sådan en vil aldrig være dømmende og vedkommende vil altid se dig som du sidder. Hvis du siger noget vil denne terapeut tage det til sig og de vil tage det alvorligt. Du vil efterfølgende have en følelse af, at du bliver taget alvorligt og det er noget af det vigtigste. For når man skal sige noget og især hvis det er noget personligt er det vigtigt, at man føler sig rolig og lyttet til. Først når man har det sådan kan man åbne op. Det er også en skøn ting at finde ud af hvor trygt et rum en psykoterapeut kan skabe. Hele rummet bør være roligt og den pågældende psykoterapeut vil for det meste meget hurtigt give udtryk for, at der er tale om et trygt rum. Det vil sige, at man som patient kommer og kan sige lige hvad man vil. Det skaber en stor tryghed da det gør, at man ikke skal lægge bånd på sig selv.