Ambulancekørsel i udlandet: Sådan sikrer du en tryg rejse - Bysinne
300
post-template-default,single,single-post,postid-300,single-format-standard,bridge-core-2.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Ambulancekørsel i udlandet: Sådan sikrer du en tryg rejse

Skal du på ferie eller arbejde i udlandet? Kufferten er pakket, forventningerne stiger, og måske gider du ikke rigtig tænke på alle de praktiske – men ret vigtige – ting, mens du drømmer om sydens sol og nye eventyr. Men uheld sker, og brækker du et ben på skiferien, er det rart at have et nummer til ambulancekørsel i udlandet på speed dial.

Ambulancekørsel udlandet – sørg for transport, hvis uheldet er ude

Skal du på skiferie? En halv million danskere tager hvert år på skiferie, og for de fleste går det ganske glat. For andre kan det ende med alt fra småskader til brækkede lemmer, hvor resultatet bliver en tur med ambulancekørsel udlandet. Det samme gælder, hvis du fx skal til et event eller rejser i forbindelse med arbejde, så er det rart at vide, at du og dine medarbejdere er i trygge hænder.

Det kan være svært at kommunikere, hvis du befinder dig i et fremmed land, og kvaliteten af behandlingen kan variere. Derfor er det en tryghed at kunne få ambulancekørsel i udlandet, som lever op til dansk standard.

Hav styr på det blå sundhedskort

Har du checket udløbsdatoen på dit blå sundhedskort? Modsat det gule skal det blå nemlig fornys af og til. Sørg derfor for at få det bestilt i god tid – der kan godt gå et par uger, før du modtager det – og husk at have det ved hånden på rejsen. Så er du sikret lægehjælp, i hvert fald så længe du rejser indenfor EU. Hvis du rejser udenfor EU, er det derfor en rigtig god idé at sikre dig ekstra, så du har hjælpen ved hånden og er sikret økonomisk, hvis behovet skulle opstå på rejsen.

Tegn en rejseforsikring

Har du ikke en rejseforsikring, er det en rigtig god idé at tegne en inden afrejse. Der er typisk to forskellige slags: Den du tegner hos dit forsikringsselskab, og den du kan tegne ved rejseselskabet, når du booker din flybillet. Hvad du vælger er op til dig selv, men typisk er du bedst og billigst dækket gennem dit almindelige forsikringsselskab. En privat rejseforsikring har mange fordele, og sikrer dig fx hvis din kuffert bliver væk, hvis du er nødt til at aflyse, og hvis du får brug for lægehjælp eller ambulancekørsel i udlandet, mens du er afsted.